Siyatik De Dokununca Acı Olur Mu

soru

Duygu pektas

20 Nisan 2024 Cumartesi

Merhaba yaklaşık 3 yıldır bel ağrısı çekiyorum o kadar çok doktora gittim ki bir türlü teşhis konulamadi. Belim de bırakın bastırmayi dokununca bile acı hissediyorum yaslanamiyorun hiç. Acıya kısma hiçbir şey degmemeli. Acaba siyatik sinir hasarı olabilir mi diye düşünmüyor değilim ama böyle bir acı olabilir mi siyatik de bir de Antalya da özellikle bu konuda uzman onerebileceginiz bir doktor varsa duaciniz olurum çok acı cekiyorum

şifre

Önceki Cevaplar

cevap

Admin

01 Temmuz 2024 Pazartesi

Merhaba Duygu Pektas hanım,

Siyatik sinir hasarı genellikle belden başlayıp bacaklara yayılan bir ağrıya neden olur. Ancak, belinizde dokununca bile acı hissediyorsanız, bu durum siyatik dışında başka nedenlerden de kaynaklanabilir. Örneğin, kas spazmları, disk problemleri veya iltihaplı durumlar bu tür ağrılara yol açabilir. Kesin teşhis için bir nörolog veya ortopedist ile görüşmeniz önemlidir.

Antalya'da bu konuda uzman doktor önerisi için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Doç. Dr. Ahmet Z. Çetin'i önerebilirim. Kendisi bel ve omurga hastalıkları konusunda deneyimlidir.

Geçmiş olsun dileklerimle.

Çok Okunanlar

Siyatik Ağrısı Nasıl Geçer?

Siyatik Ağrısı Nasıl Geçer?

Haber Bülteni